HAVKAJAKKURSUS

Lær at ro havkajak i Bryggens Kajak Club

NB: Kurset 2021 er fuldt booked.

Der er god mulighed for, at du kan blive medlem af Bryggens Kajak Club, selv om du ikke har roet havkajak før.
Hvert forår holder vi nemlig et kursus for begyndere i havkajak.
Det er et sjovt, men også et udfordrende kursus, hvor du kommer du igennem hele pensum til IPP2 og lidt til!

IPP2 til havkajak er Dansk Kano og Kajak forbunds pensum til frigivelse i havkajak.

På kurset lægger vi selvfølgelig vægt på, at du opnår de færdigheder, som pensum beskriver, så du kan færdes sikkert i kajakken. Men det er også vigtigt for os, at vi har det sjovt, samtidig med at vi lærer noget. Det sociale element er vigtigt - på kurset og i klubben generelt. Derfor slutter vi også typisk kursusdagene med en kop kaffe, en bid brød og lidt snak.

Krav til dig:
Det er et krav, at du kan svømme 1000 meter. Du skal derfor medbringe et svømmebevis til første kursusgang.
Du kan få lavet et svømmebevis i de fleste svømmehaller.

Pt er dette selvfølgelig ikke muligt, men vi finder en løsning.

Vores havkajakkursus koster 1300,- kroner. Derudover er der indmeldelse, nøgler og første års kontingent (1750,-), så den samlede pris er i alt 3300,- kroner.

Om selve kurset
Vi afholder typisk vores havkajakkursus i løbet af maj og juni. Kurset består af en række obligatoriske moduler med instruktion. Kurset afsluttes med, at du bliver frigivet som roer, og vi udsteder et IPP2-bevis, jvf. retningslinjerne fra Dansk Kano og Kajak Forbund.

Under kurset lærer du dels, hvordan du håndterer kajakken under forskellige forhold, dels hvordan du redder dig selv eller en romakker op i kajakken, hvis uheldet er ude. Her kan du se den fulde pensum beskrivelse til IPP2/EPP2
Ud over deltagelse i de enkelte kursusmoduler, så skal du regne med at skulle bruge tid på at få noget rutine på egen hånd og sammen med de andre kursister.

Som en væsentlig del af kurset er der en weekend tur. Her vil du ud over at træne tekniske færdigheder også blive introduceret til at tage på tur i kajakken. Vi sover i telt, men ligger fast i forbindelse med et sommerhus.

Forvent altså, at du kommer til at bruge en del tid på kursusforløbet. Til gengæld kan du også forvente en række sjove og lærerige kursus aftener og dage samt masser af god tid på vandet, så du bliver fortrolig med kajakken.

I 2021 ser kursusforløbet sådan ud:
Onsdag d. 26. maj
Mandag d. 31. maj
Onsdag d. 02. juni
Mandag d. 07. juni
Onsdag d. 09. juni
Mandag d. 14 juni
Onsdag d. 16. juni
Mandag d. 21 juni
Onsdag d. 23 juni
Weekend d. 25-27 juni

Alle hverdage startes kl. 17.30 - omklædt!

Sådan tilmelder du dig.

Send en mail til bkc.hav.2015@gmail.com
Skriv evt et par ord om dig selv og hvorfor det netop er i BKC at du vil ro kajak

I løbet af april vil du så modtage en mail med yderligere information og instruktion omkring betaling og den slags.

Vi glæder os allerede helt vildt til kursus - og det kan du også roligt gøre!