Velkommen til Bryggens Kajak Club

Bryggens Kajak Club er en hyggelig, lille klub med højt til loftet, kort til vandet og med masser af aktivitet året rundt.

Tur- og havkajakker er vores fælles interesse, og klubbens kajakker bruges flittigt til roture og leg i både Københavns Havn og på klubture rundt omkring i ind- og udland.

Vi sætter også en stor ære i det sociale klubliv, og på en sommeraften vil du ofte kunne møde medlemmer i klubhuset til spontane grillaftener eller fælles ture på vandet. I løbet af sæsonen er der ugentligt ro-handicap med deltagere fra BKC og naboklubberne SAS og ARK. Om vinteren har vi ugentlige løbeaftener, også sammen med naboerne.

Følg også med på Facebook, hvor størstedelen af kommunikationen mellem klubbens medlemmer foregår, når vi altså ikke lige ses i klubben eller på vandet.