TURKAJAKKURSUS

Lær at ro turkajak
- kom med på vores introkursus 2022

Forårets kursus er begyndt. Næste kursus forventes afholdt i foråret 2023.

I 2022 tilbyder BKC et turkajakkursus med plads til 10 kursister. Her lærer du at ro turkajak på IPP2-niveau, og du bliver medlem af vores herlige klub.

Du kan tilmelde dig fra den 17. marts kl 18.

Se hvordan du gør neden
for. Her kan du også læse lidt mere om kurset - både om datoer, det praktiske, pris og hvad vi forventer af dig som kursist.

Vi afholder kurset over en række aftener i maj, så du er klædt godt på til en god og lang rosæson i din nye klub.

Tid og sted:
Vores turkajak-kursus afholdes over 6 hv
erdagsaftener samt 2 testture. Det er vigtigt, at du kan deltage på alle kursusdage og begge testture - tjek datoerne nedenfor, før du melder dig til.

Du får undervisning og masser af læring på - og i - vandet, så du kan slutte af med IPP2-prøven og dit kajak-bevis.

Kursusdage - hver gang er vi samlet kl 18 (omklædt og klar) - 21:

• Torsdag d. 5. maj
  • Mandag d 9. maj
  • Mandag d. 16. maj
  • Torsdag d. 19. maj
  • Mandag d. 23. maj
  • Mandag d. 30. maj

Testture - begge dage kl 10 (omklædt og klar) -15:

• Lørdag d. 18. juni  (i Kbhs havn og rundt om Holmen)
  • Søndag d. 26. juni (til motorsvejsbroen og Hvidovre.)
Søndag d. 11. juni tilbyder vi alle kursister en tur til Mølleåen med tilhørende søer (hvilke søer vi ror i afhænger af vind og vejr).
Vi mødes i BKC kl. 9.30, pakker kajakkerne på kajaktraileren og triller afsted på tur.

Kursets samlede pris er 3.300 kr.

Du får: kursus, indmeldelse og det første
års kontingent (1750 kr).

Tilmelding - sådan bliver du medlem og lærer at ro turkajak

Vi åbner for tilmelding til 2022-kurset d. 17. marts kl. 18. Tilmeldinger før denne dag kommer ikke i betragtning.

Send en
til turkajakkursus@bryggenskajakclub.dk

I mailen skal du skrive disse oplysninger:

• Dit fulde navn
  • Din adresse
  • Din e-mail-adresse
  • Dit telefonnummer

Du får besked om du er med på kurset senest 7 dage efter din mail. Du får også en mail om, hvordan du betaler kursusgebyret og fristen for betalingen.

Vores krav til dig før, under og efter kurset - frem til prøve og IPP2 -bevis:

Før kurset:
Du skal have et 1000 m. svømmebevis med til første kursusaften. Svømmeprøven tager du i en svømmehal.

Under kurset:
Alle 6 kursusaftener er obligatoriske. Udebliver du, går pladsen til en på ventelisten.

Efter kurset:
Efter kurset skal du i gang med at ro selv med en romakker, fx en eller flere af dine medkursister eller nye klubkammerater.

Der er 2 obligatoriske testture, hvor du skal have roet 60 km med en makker før første testtur og 80 km inden anden testtur. Det er stort set aldrig noget problem at nå for vores kursister - for vi ror en del på kursusgangene og på turen til Mølleåen.

Du bliver herefter frigivet til at ro på egen hånd. Og du får et IPP 2-bevis, hvis du lever op til kravene, som du er blevet undervist efter på undervisningsgangene.

Derefter kan du ro i vores skønne farvand nord og syd for Islands Brygge!

Velkommen til – vi glæder os til at tage imod dig som nyt medlem i vores skønne kajakklub!