TURKAJAKKURSUS

Lær at ro turkajak
- kom med på vores introkursus 2021

NB: Kurset for 2021 er fyldt. Hvis du vil have besked, når vi åbner for tilmeldinger til kurser i 2022, så send en mail til bkcturkajakkursus2019@gmail.com.

I 2021 tilbyder BKC ét turkajakkursus med plads til 10 eller 12 kursister. Vi arrangerer det med forbehold for diverse restriktioner.

Vi afholder kurset over en række aftener i maj og juni, så du er klædt godt på til en god og lang rosæson i din nye klub. Du kan tilmelde dig fra tirsdag 6. april. Se hvordan nedenfor.

Her kan du også læse lidt mere om kurset - både om datoer, det praktiske, pris og hvad vi forventer af dig som kursist.

Tid og sted:
Vores turkajak-kursus afholdes over 6 hv
erdagsaftener samt 2 testture. Det er vigtigt, at du kan deltage på alle kursusdage og begge testture.

Du får undervisning og masser af læring på - og i - vandet, så du kan slutte af med IPP2-prøven og dit kajak-bevis.

Kursusdage - hver gang er vi samlet kl 18-21:

• Mandag d. 17. maj
  • Onsdag d 19. maj
  • Tirsdag d. 25. maj
  • Torsdag d. 27. maj
  • Mandag d. 31. maj
  • Onsdag d. 2. juni
  • Mandag d. 7. juni

Testture - begge dage kl 10-15:

• Lørdag d. 19. juni  (i Kbhs havn og rundt om Holmen)
  • Søndag d. 27. juni (til motorsvejsbroen og Hvidovre.)

Kursets samlede pris er 3.300 kr.

Du får: kursus, indmeldelse og det første
års kontingent (1750 kr).

Tilmelding - sådan bliver du medlem og lærer at ro turkajak

Kurset for 2021 er fyldt.

Hvis du vil have besked, når tilmeldingerne til kurser i 2022 åbner, så send en mail til bkcturkajakkursus2019@gmail.com (ja - den er god nok med 2019 - vi tjekker den stadig).

I mailen skal du skrive disse oplysninger:

• Dit fulde navn
  • Din adresse
  • Din e-mail-adresse
  • Dit telefonnummer

Du får besked om du er med på kurset maksimalt 14 dage efter din mail. Du får også en mail om, hvordan du betaler kursusgebyret og fristen for betalingen.

Vores krav til dig før, under og efter kurset - frem til prøve og IPP2 -bevis:

Før kurset:
Du skal have et 1000 m. svømmebevis med til første kursusaften. Svømmeprøven tager du i en svømmehal. (NB: Vi ved, at svømmehallerne indtil videre er lukkede, så vi ser, hvordan vi kommer rundt om det)

Under kurset:
Alle 6 kursusaftener er obligatoriske. Udebliver du, går pladsen til en på ventelisten.

Efter kurset:
Efter kurset skal du i gang med at ro selv med en romakker.

Der er 2 obligatoriske testture, hvor du skal have roet 60 km med en makker før første testtur og 80 km inden anden testtur. Det er stort set aldrig noget problem at nå for vores kursister.

Du bliver efter en prøve, hvor du skal matche IPP 2 kravene, som du er blevet undervist efter på undervisningsgangene.

Derefter kan du ro alene i vores skønne farvand nord og syd for Islands Brygge!

Velkommen til – vi glæder os til at tage imod dig som nyt medlem i vores skønne kajakklub!