Kajakkurser i Bryggens Kajak Club

I Bryggens Kajak Club har vi både tur- og havkajakker, og som regel er der hvert forår et kursus for nye medlemmer i såvel hav- som turkajak.  Først på foråret åbner vi for tilmeldingerne til årets kurser - følg med her på siden.

Du kan læse mere om de to kajakkurser her:
 
Havkajak eller turkajak - hvad skal jeg vælge?
Det ene udelukker bestemt ikke det andet og mange at klubbens medlemmer ror begge dele. Og vi ror gerne sammen - hav- og turkajakker, det kommer sig ikke så nøje.

Helt kort kan man måske sige, at havkajakken er all-rounderen - altså sådan lidt a la havets mountainbike. Den er meget manøvredygtig, men lidt tungere og mere stabil end end en turkajak. Den kan bruges både til korte ture i havnen eller lange ture til den Svenske skærgård.
Hvis du er rutineret eller har mod på udfordringer, kan du måske også rulle i den - altså lave grønlændervendinger.

Turkajakken er egentlig en en modificeret kapkajak, der dog er lidt mere stabil. Den er derfor meget velegnet til hurtige motionsture. Turkajakken kan også bruges til hyggeture i havnen eller dagsture på for eksempel Furesøen.
Der laves både korte og lange løb med klasser for turkajakker - Mølleåens blå bånd og Tour de Gudenaa, der er Danmarks længste løb,  er blot et par eksempler. Der er ofte et par af klubbens medlemmer med til disse løb.   

Nyheder

Events

Facebook

BKC Facebookgruppe

Fælles roture, tirsdags-aftensmad,fester og alt mellem himmel og jord i BKC - følg med på facebook'