En af opgaverne for BKC’s bestyrelse er at holde styr på, hvem der er medlem, deres kontaktoplysninger og kontingentindbetalinger.

I vores bestræbelser på at skabe de bedste rammer for alle involverede i klubben, både medlemmer og frivillige medhjælpere har vi valgt, at benytte et internetbaseret klubadministrationssystem, der hedder Klubmodul.

Er du nyt medlem, der skal optages gennem et kursus, BKC afholder, så læs her

Er du nyt medlem, der i forvejen har et EPP-bevis, så læs her

Er du eksisterende medlem, der har fået ny adresse, ny mailadresse, nyt dankort (vi trækker kontingentet via dit dankort), så skal du selv rette det på din side her på Klubmodul. (Log in i øverste højre hjørne og vælg derefter den grafik, der ligner et betalingskort, så kommer du til den rette side)